A Szakál Metal kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Polcar teljes karosszéria kínálatának!

Már egy ideje elérhető közvetlenül a Szakál Metal weboldaláról a karosszéria specialista Polcar (cégről bővebben, lentebb) elektronikus autóalkatrész katalógusa. A katalógus használatának előnye, hogy közvetlen a Polcartól rendelhet, minden eddiginél gyorsabban, miközben az on-line elektronikus katalógusukból kiválasztott termékhez továbbiakban is a megszokott módon, Magyarországon a Szakál Metal telephelyein keresztül juthat hozzá!

Természetesen ez egy opció, a karosszéria javító elemek továbbra is a megszokott módon, a Szakál Metal saját webkatalógusából is rendelhetők!

Belépés Polcar karosszéria katalógusba Polcar autó karosszéria katalógus
Belépés a Szakál Metal kezdő oldalán, jobbra található. Ide kattintva ki is próbálható A Polcar elektronikus katalógusa felhasználás közben

 

 

Polcar autó karosszéria specialista

A Polcar 29 éve a karosszéria elemek, autó hűtő-fűtő elemek, világító testek és más sérülékeny alkatrész (pl. tükrök, motorháztetők, ajtók) értékesítésének specialistája. Folyamatosan és dinamikusan fejlődik a gyorsan kopó szerviz alkatrészek választéka is. Egy ideje autóalkatrészek közvetlen gyártását is maguk végzik, kereskedésük meleltt.

A Polcar erejét mutatja, hogy minden tevékenységét saját finanszírozásból végezte, egészen a kezdetektől.

Raktáruk működése olyan logisztikai megoldásokon alapszik, melyek egyedülállóak Európában, mindez  61,000  négyzetméteren, mely kielégítő a nagy méretű alkatrészek tárolásához is.

350 beszállítójuk közül soknak az egyetlen képviselete Lengyelországban és / vagy Európában.

Polcar központi bázis Polcar szállítmányozás
Polcar logisztikai központ Polcar autó karosszéria katalógus

Minden alkatrész kategorizálva van a minőségének megfelelően. Ezek a minőségbeli kategóriák érvényesek a gyorsankopó alkatrészekre is. Ennek az egyedülálló megoldásnak köszönhetően képesek a vevő számára legmegfelelőbb választást kínálni, figyelembe véve a minőséget, árat és a gépkocsi korát.

Az autóalkatrészek terjesztése Európában olyan független területi partnerekkel való együttműködésen alapszik -mint például a Szakál Metal Zrt. Magyarországon-, akik átfogó tudással és tapasztalattal rendelkeznek a helyi piacon.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsék az alkatrész keresést, kifejlesztettek egy saját online gépkocsi alkatrész katalógust, mely folyamatosan frissül új termékekkel, HQ fényképekkel (melyek saját fotóikon és DTP stúdióikban készülnek) és ábrákkal. Már több, mint 60,000 kép fájl található az online gépkocsi alkatrész katalógusukban!


Kapcsolódó hír: Polcar karosszéria alkatrészek Magyarországon