varta-zseblampa720px
Vásároljon VARTA Silver vagy Blue prémium személygépjármű indítóakkumulátorokat, cserébe Öné lehet egy praktikus Mini Day Light LED-es zseblámpa!

varta-mini-day-light-zseblampa
VARTA Mini Day Light LED zseblámpa


 

- Ütésálló, műanyagból készült burkolat
- Kulcstartó karika
- Fénytávolság: 18m (0.25lux)
- Fénykibocsátás: 9 lumen
- Fényforrás: 5mm LED
- Üzemidő: 3,5 óra 

A VARTA prémium osztályú akkumulátorait a saját maga álta fejlesztett és szabadalmaztatott eljárással, a PowerFrame technológiával készíti. A PowerFrame technológiánál az akkumulátor rács szerkezete teljesen eltér a megszokott hagyományos ólomakkumulátorok rácsszerkezetétől.

 

powerframe-logo-small

powerframe rácsA PowerFrame a VARTA új, teljes körű innovációja. Ennek a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően tovább növelte előnyét a versenytársainkkal szemben. A PowerFrame hosszabb élettartamot, nagyobb biztonságot és teljesítményt jelent - az első indítástól kezdve.

Mit jelent a PowerFrame-technológia?

Legfontosabb jellemzője a pozitív rács szabadalmaztatott dombornyomása - az egyedülálló rácskialakítás jelentősen megnövelt teljesítményt biztosít.

Mit nyújt a PowerFrame-technológia?

Mivel a nagyobb terhelésnek kitett területek robusztusabban lettek kialakítva, nem kell az akkumulátor korróziójától tartani - így nem kell félni az üzemzavaroktól sem.

Olvassa el, képekkel illusztrálva, miről is van szó: gif-infoPowerFrame A technológia részletesen >>

 Az akció pontos részleteiről érdeklődjön Területi képviselőinknél, vagy az
országszerte elérhető
Szakál Metal autóalkatrész szaküzletekben. Akció a készlet erejéig.

Akció lezárva!