Yokohama, GT Radial, Giti, Sailun gumik a kínálatban

 

Kínálatunkban mostantól elérhető újabb három globális gumiabroncsgyártó (Yokohama, Giti Tire, Sailun Jinyu Group) vállalat szinte teljes gumiabroncs-portfóliója, azaz személyautó, 4x4, kisteher-, teher-, busz-, OTR és versenyabroncsok is.
 

Giti Tire

A szingapúri székhelyű Giti Tire több mint 60 éve van a piacon A Giti gyártja a GT Radial márkát, mellyel a világ vezető gumiabroncs-gyártói közé tartozik. A globális fejlesztési központok Európában, Amerikában és Ázsiában biztosítják a legmodernebb termékeket és a legmagasabb minőséget. Több mint 600 mérnök dolgozik világszerte új, innovatív technológiákon a minőség, a biztonság és az üzemanyag-hatékonyság terén. Európai kutatási és fejlesztési központunk Hannoverben található, ahol a GT Radial Európában, az európai gumiabroncsok fejlesztésére összpontosít. A globális kutatási és fejlesztési központokkal együttműködve, vezető szakemberek multinacionális csapata dolgozik intenzíven az új termékek kifejlesztésén. OEM-szerződéseink vannak olyan neves gyártókkal, mint a Citroën, a Peugeot és a Dacia, melyek hűen tükrözik a GT Radial termékeinek megbízhatóságát.

 

Yokohama

A globális nemzetközi márka, amit nem kell bemutatni. Csúcsminőség, japán technológia, 1917 óta. A Yokohama Rubber Group és a YOKOHAMA Rubber Co., Ltd. a világ 7. legnagyobb gumiabroncs-gyártó vállalata, 158 leányvállalattal, valamint 50 értékesítési partnerrel világszerte. A YOKOHAMA folyamatosan jelen van az autósportokban, nem egy márkakupa vagy nagy ismertségű, népszerű sorozat hivatalos versenygumi beszállítója. A versenypályákon megszerzett tapasztalattal készülnek autógumijaik a mindennapi felhasználók részére.GT Radial

A GT Radial a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, a GITI TIRE egyik, meghatárózó márkája, legmodernebb eljárással készült abroncsait immár több mint 100 országban sikeresen forgalmazzák. A GT Radial kötelékében mintegy 450 tapasztalt mérnök kutató- és feljesztőmunkájának révén jöttek létre a kifejezetten európai körülményekhez fejlesztett gumiabroncsok, széles skálát nyújtva személyautókhoz, kisteher- és tehergépjárművekhez. Az új termékek, konstrukciók és ötletek széles körű kutatása és fejlesztése Hannoverben folyik. Az új, innovatív üzemanyag-gazdaságossági, termékminőségi és abroncsbiztonsági megoldásokon a több mint 600 K+F mérnökből álló, egész világot körbehálózó Giti Tire munkacsoport dolgozik.

 

Sailun

A SAILUN Jinyu Group egy kiváló ár/érték arányú gumiabroncsokat gyárttó cég a budget kategóriában. A SAILUN márka sikerét mutatja, hogy 15 éves fennállása alatt a 18. helyre küzdötte fel magát a globális gumiabroncs gyártók rangsorában. A sikerhez hozzájárult a SAILUN Group több évtizedes gumiabroncs gyártó berendezések gyártásában szerzett tapasztalata is. A SAILUN három alapvető érték mentén haladva végzi tevékenységét: ezek a minőség, bizalom és támogatás. A minőség alapkövetelmény tevékenységünk minden szintjén.

 

Az újabb autógumi gyártók termékei már elérhetők a Szakál Met-Al Zrt. On-Line webkatalógusából!