Tovább bővült a Szakál-Met-Al üzemanyagszivattyú kínálata a saját márkás termékeinkkel!

SZMETAL üzemanyagszűrők

airtex
Airtex
ashika
Ashika
magnetimarelli
Magneti Marelli
meyle
Meyle
pierburg
Pierburg
swag
Swag
szakalmetal
SZMETAL


Már Önmagában ezek a gyártók is kielégítenék a felmerülő igények 99%-át kiváló minőségben, de akinek az ár is fontos, az fordít egy kis figyelmet az SZMETAL márkanév alatt forgalmazott gyári beszállítóktól származó üzemanyagszivattyúinkra! Ár/érték arányuk verhetetlen és a minőséghez sem férhet kétség!

   A gépkocsi indítási nehézségeit sok minden okozhatja, többek között a tönkrement, vagy elhasználódás miatt keveset szállító üzemanyagszivattyú is. A szivattyút diagnosztizálni nem bonyolult, 12V feszültség alá helyezve kiderülhet, ha a szivattyú tönkrement. Ha búg és szállít, még nem jelenti azt, hogy megfelelően működik is, mert amennyiben a szivattyú szállítási kapacitása alacsonyabb a kívántnál, az indítási nehézségeket, működési problémákat okozhat! Ezért célszerű a nyomást is mérni. Amennyiben nem érjük el az előírt nyomást, a szivattyú cserére szorul.

Segítség a webshopos kereséshez: Amennyiben a kiváltócsoportban található üzemanyagszivattyú szintjelzővel van egybeépítve, két SZMETAL termék létezhet a pótlására. Az egyik a teljes egészében megegyező szivattyú-szintjelző egység aminek esetén a SZMETAL szivattyú megfeleltetve szerepel a többi mellett, a másik pedig, ha a régi szintjelző egységhez csak a szivattyút kínáljuk pótalkatrészként. Utóbbi esetben természetesen nem feleltetjük meg a szivattyút a szivattyú-szintjelző egységnek, csak alternatív lehetőségként kínáljuk fel!

Ízelítő kínálatunkból:


Cikkszám
 

Márka
 
Termékcsoport Beépíthetőség  
JKP848B3 SZMETAL üzemanyagszivattyú BMW 2.0-3.0d  
JBV558S3 SZMETAL üzemanyagszivattyú AUDI/VW 1.8T  
JBV948C4 SZMETAL üzemanyagszivattyú ALFA/AUDI általános  
JKB562C5 SZMETAL üzemanyagszivattyú AUDI/FORD/MB általános  
JBW139S3 SZMETAL üzemanyagszivattyú CITROEN/SAAB  
JBB249S3 SZMETAL üzemanyagszivattyú CITROEN/PEUGEOT  
JEO405S3 SZMETAL üzemanyagszivattyú OPEL 16v általános