eneos-egeszsegere

Olaj forradalom


   A mai fejlett kenéstechnológia korában nagyon nehéz olyan új fejlesztést bemutatni ami mélyebben megindítja az olajfelhasználók fantáziáját. Mára elcsépelt szólamokká váltak a motor nagyobb védelme, a jobb kenés és a könnyebb futás sorokkal kezdődő termékleírások. Ha igazi újdonsággal akarjuk felhívni az autós társadalom figyelmét, akkor olyan "szabad szemmel" érzékelhető fejlesztéseket kell bemutatni, ami a felhasználók mindennapjaiban is megjelenő változást eredményez.


Melyek ezek a tényezők?

 

  •     a növekvő teljesítmény mellett csökkenteni kell a fogyasztást
  •     a fenntartási költségek csökkentése érdekében növelni kell a futásteljesítményt
  •     kiemelt feladat a károsanyag kibocsájtás csökkentése=KÖRNYEZET VÉDELEM

 

A felsorolt kihívásokra kapunk KOMPLEX MEGOLDÁST az ENEOS SUSTINA olajokkal.


     A Sustina Premium Motor Olaj kihasználja a JX Nippon Oil & Energy által megalkotott W típusú alapolaj és a szintén a Nippon Oil-hoz köthető ZP technológia nyújtotta extrém viszkozitási stabilitást akár széles hőmérsékleti ingadozások során is. Ezen technológia biztosítja a Sustina számára, hogy akár nagyon alacsony hőmérsékleten is megtartsa folyási képességét ezzel csökkentve a motor "ellenállását" melynek egyenes következménye a CSÖKKENTETT FOGYASZTÁS! A lenti ábra a Sustina W alapolajból készített termékét hasonlítja össze egy GF-4 minőségű, de azonos viszkozitású olajjal a viszkozitási stabilitás szempontjából.

eneossustinahírlevélhtml html 747c5dfb


Miben rejlik a Sustina titka? Az általános szintetikus olajok carbon&hydrogen gyűrű formájú molekuláris szerkezetet alkalmaznak, ezzel szemben a Sustina a molekuláris szerkezetet egyenes sorba rendezi. Ennek hatására szabad mozgást biztosít a molekuláknak, még nagyon alacsony hőmérséklet esetén is, mely alacsonyabb motor "ellenállást" és javított üzemanyag felhasználást garantál.

 

eneossustinahírlevélhtml html m4766c7dc

 

    Jogos a kérdés, hogy miért növelhetjük a Sustina termékekkel a futásteljesítményt? Erre a markáns választ a ZP technológia adja meg! A legtöbb jelenleg elérhető olaj a Cink-Foszfát adalék hozzáadásával nyújtja a kopásállóságot illetve tisztítja a motort. A kopásállóságot biztosító adalék ként tartalmaz, mely a nedvesség hatására káros sav formájában jelenik meg a motorban. Ezen káros savak "pusztítják" a motor tisztító adalékokat s mikor ezek kimerülnek, onnantól kezdve nem képesek oldatban tartani (lebegtetni) az olajba bekerülő szennyeződéseket (korom, piszok). A Sustina ezen technológia helyett a saját maga által kifejlesztett ZP technológiát alkalmazza a kopásállóság érdekében, mely nem tartalmaz ként! A kén és a savas mellék termékek hiánya megelőzi az olaj "kimerülését", melynek pozitív eredményeként tovább marad tisztán a motor és hosszabb olajcsere periódust alkalmazhatunk!

 

eneossustinahírlevélhtml html 4504d581

 

eneos sustina 0W50kENEOS Sustina 0W-50

eneos sustina 5W30kENEOS Sustina 5W-30

eneos sustina 5W40kENEOS Sustina 5W-40