Az NRF cég autóklíma alkatrész gyártó. Az NRF kínálatában megtalálható közel az összes autómárkához több, mint 1900 különböző gyári minőségű klíma berendezés és alkatrész.

 
NRF company
Az új autók több mint 90%-ban van légkondícionáló berendezés. A növekvő légkondícionáló piacnak gyári minőségű cserealkatrészre és professzionális terméktámogatásra van szüksége. A klímaberendezés rendszeres felülvizsgálata és szervizelése fontos a tökéletes működés és a környezetvédelem érdekében.
a
Klímakompresszorok

Az NRF ajánlatában több mint 500 eredeti és minőségi klímakompresszor található az összes népszerű személy- és tehergépkocsihoz. Kompresszoraik 100 %-a új, nem árulnak felújított kompresszorokat! Választékukban megtalálhatók a következő gyári márkák: Calsonic, Delphi, Denso, Doowon, Halla, Mitsubishi, Panasonic, Sanden, Selco, Seiki, Visteon, Zexel, továbbá kompresszorok a "gyári minőséggel megegyező" minőségben ellenőrzött gyártóktól.

Minden általuk forgalmazott "gyári minőséggel megegyező" kompresszor kiterjedt tartósság és teljesítmény teszt után kerül forgalomba. Az NRF kompresszoprok 100 %-ban a megfelelő mennyiségű és viszkozitású PAG olajjal (Polyalkylene Glycol) vannak feltöltve.
2

Klímahűtők / kondenzátorok

Az NRF kínálatában megtalálható több mint 700 gyári minőségű klímahűtő az összes népszerű személy- és tehergépkocsi márkához. Teljes egészében méretpontosak és tesztelve lettek Hélium-szivárgás ellen.
Klímahűtőik 85%-a beépített szárítószűrővel együtt rendelhető, mellyel leegyszerűsödik a rendelés, a beépítés, s elkerülhető a lehetséges szivárgás.

Szárítószűrők / Akkumulátorok

Az összes NRF szárítószűrő és akkumulátor természetesen 100 %-ban tömített és Héllium-szivárgásra tesztelt. Az NRF szárítószűrők és akkumulátorok átlagos nedvszívó képessége 60 gramm, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és megfelelően elkülönítsék a káros nedvességet.

Párologtatók

Az NRF minőségellenőrzése garantálja, hogy az általa gyártott több mint 100 féle minőségi párologtató méretpontos, megkönnyítve a gyors és könnyű beépítést, továbbá biztosítja a gyári teljesítményt a használt rendszerekben. A párologtatóikban található összes alkatrész (lemez és lamella szerpentin, illetve cső) a gyári rendszerekkel megegyező.

Légkondícionáló alkatrészek

Több, mint 300 gyári minőségű légkondícionáló alkatrész található az NRF kínálatában, például kompresszor alkatrészek, expanziós szelepek, nyomáskapcsolók, O-gyűrűk és szerviz alkatrészek - ezzel is bizonyítva a teljes légkondícionáló berendezés javíthatóságának lehetőségét.

NRF

Akció lezárva!