Örömmel jelentjük, hogy a Szakál Metal felvette palettájára a kiváló minőségű  PHILIPS  és a PHILIPS csoporthoz tartozó ár / érték arányban verhetetlen  NARVA  izzók a forgalmazását!

Philips csúcs minőségű izzók
  PHILIPS  izzói legalább 30%-kal nagyobb fényerőt és a megbízható, magas minőséget képviselik az autóalkatrész szegmensben. Az autózásra nagy gondot fordítók előszeretettel választanak Quartz üveges izzót autójukba a   PHILIPS  méltán világhírű, prémium termékei közül.

Akik kevesebb összegből, de a megbízható minőséget szem előtt tartva, ár - érték arányt mérlegelve döntenek, a számukra ideális választás a   PHILIPS   NARVA  izzóinak termék palettája.
Narva izzók a Phillips csoport tagjaként
A NARVA cég történetének nagyobb momentumai:

Az autóizzók gyártására szakosodott NARVA céget 1948-ban alapították, 1957-ben már Nitrogén és Argon töltetű izzókat is sorozatban gyártottak, 1969-től pedig már a Halogén izzókat is gépsorokon állították elő, 1999-ben átléptek az Atlanti-óceánon, hogy az USA-ban használatos HB3 / HB4 / HB5 izzókat is forgalomba hozzák. A 2008-as 60 éves évfordulót követően, 2012-ben a Philips csoport teljes értékű tagjává váltak. Termékeiket a német precizitás és megbízhatóság teszi a mindennapok használata során népszerúvé. 
Izzók
Narva logo

 

Az izzóikat a már korábban bemutatott, egyszerűsített kiválasztással kereshetik ki on-line elektronikus katalógusunkból!