ENEOS tavaszi motorolaj cserre akció
Cserélje le motorkerékpár motorolaját idén tavasszal is ENEOS - ra!

 

MOTO GP
világbajnok:

2009
2008
2005
2004
2003
2002
2001
1999
1997

#46 Valentino Rossi

ENEOS Ultra Racing 15W-50

ENEOS Ultra Racing 15W50

Kimondottan nagy teljesítményű, fordulatban és motorerőben maximálisan kihasznált üzemmódra tervezett teljes szintetikus bázisú, optimális kopásállóságot biztosító olaj. Használatával garantált az egyedülálló kopásvédelem és a megnövelt élettartam. Léghűtéses motorok esetén is kiváló oxidációs- és hőstabilitást biztosít. Alkalmazásával csendesebb és tisztább üzem érhető el. Kiváló teljesítményt nyújt még a legnehezebb körülmények között is, legyen az a közúton vagy a versenypályán. SL teljesítmény szint.

Minősítések: API: SL; JASO: MA For (J)

MOTO GP
világbajnok:

2015
2012
2010

#99 Jorge Lorenzo

 
ENEOS Ultra Racing 15W-50 ENEOS City-Max 10W40

Nagy teljesítményű, 4 ütemű motorolaj japán motorkerékpárok részére fejlesztve. Kiváló teljesítményt nyújt mind az újabb, mind a régebbi japán, amerikai, ázsiai és európai motorokban. Egyedülálló védelmet nyújt a motornak és használatával tökéletes tengelykapcsoló és váltó működtetés érhető el, bármely üzemi körülmény között. Használatá-val javítja a motor üzemanyag takarékossági képességeit.

Minősítések: JASO: MA For (J)
 
ENEOS Ultra Racing 15W-50 ENEOS City-Max 10W30

Kimondottan japán motorkerékpárok részére kifejlesztett új generációs, nagy teljesítményű 4 ütemű motorolaj. Ezen termék felülmúlja a japán gyártók által támasztott üzemanyag takarékossági és motor tisztítási előírásokat. Kiváló védelmet nyújt a motornak és használatával tökéletes tengelykapcsoló és váltó működtetés érhető el, bármely üzemi körülmény között. Egyéb amerikai és európai gyártók termékeiben is használható.

Minősítések: JASO: MA For (J)
 

Az ENEOS - Japán elsőszámú motorolaja - a többszörös konstruktőri világbajnok Yamaha Movistar csapat szponzora és verseny motorolaj beszállítója évek óta a MOTO GP-ben. Két profi versenyzőjük együttesen 12 egyéni világbajnoki cím birtokosa, Jorge Lorenzo a jelenlegi MOTO GP világbajnok, Valentino Rossi pedig a világbajnoki ezüstérmes. Valentino Rossi szerint 2015-ös sikereik egyik kulcsa, a 'titkos fegyerük',  az ENEOS motorolaj.

Kettejük nyilatkozata a rendkívül sikeres szezonról az alábbi magyar feliratos videóban megtekinthető:

ENEOS MOTOGP World Champion video