Májusi akciónk keretében, minden pár KYB lengéscsillapító mellé, munkaruhához juthat kedvezményesen!

A lengéscsillapító rendkívül fontos kényelmi és biztonsági eleme a gépkocsinak!

kyb news

Az akció részletei: Az akcióban minden vásárló részt vesz, kivételt képeznek a Szakál-Met-Al Zrt. munkatársai, és közvetlen hozzátartozói. Az akció idõtartama: 2012.05.07-tõl a készlet erejéig tart. Az akcióban résztvevõ termékek: Az akcióban a KAYABA termékcsalád lengéscsillapítói részt vesz. Feltételek: Az akció csak személyes vásárlás esetén érvényes.

Egy rossz lengéscsillapító nem tompítja megfelelően a karosszéria lengéseit, ami - túl a szilentek és spirálrugók élettartamának drasztikus csökkenésén - balesetveszélyes, mivel nem képes megfelelően az úton tartani a kerekeket. Ez irányítási és fékezési problémát okoz, mely akár balesethez is vezethet!

Ellenőriztesse lengéscsillapítóit, és szükség esetén válassza cégünk kínálatából a méltán híres KYB (KAYABA) gyártó termékeit, melyek az egyszerű olajos (Premium) kivitelektől a gázos utcai (Excel-G) és gázos utcai sport (Ultra SR) gátlókon keresztül egészen akár a versenyzési célokra is alkalmas, állítható keménységű gázos (AGX) lengéscsillapítókig terjed.

kyb kayaba

A csere esetén ellenőriztesse spirál rugóit is és szükség esetén válassza a KYB spirál rugóit, melyek szintén szerepelnek cégünk kínálatunkban!

Akció lezárva!