Moog Sapka + poló akcióMOOG AKCIÓ!

 

Ha Ön egy hét alatt nettó 30.000 Ft értékben vásárol MOOG terméket, hozzájuthat egy MOOG pólóhoz és MOOG sapkához!

 

Az akciós hét időtartama: 2014. szeptember 8-12, illetve 2014. szeptember 15-19-ig tart. A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál, az országszerte elérhető szaküzleteink valamelyikében.


KYB ajándék poló

KYB AKCIÓ!

 

Ha Ön bármikor egy pár KYB lengéscsillapítót  vásárol, akkor hozzájuthat egy minőségi  KYB pólóhoz!

 

A további részletekről érdeklődjön kollégáinknál, az országszerte elérhető szaküzleteink valamelyikében. Az akció a készlet erejéig tart.

 

 

További jó hír KYB lengéscsillapítókkal kapcsolatban, hogy az   Excel-G Premium   és  Gas-A-Just  típuscsaládok külön színnel lettek jelölve On-Line webkatalógusunkban, ahogy azt a következő képernyőmentésen láthatják. Reméljük, ezzel könnyebbé és átláthatóbbá válik a KYB lengéscsillapító termékek vásárlása!

KYB bontás
Premium KYB Premium

A KYB belépőmodellje. Ikercsöves olajos lengéscsillapító. Kiváló ár érték arány jellemzi. Belső kialakításából adódóan kiváló komfortérzetet biztosít
Excel-G KYB Excel-G

Iker-csöves lengéscsillapító. A tervezés és gyártási folyamatoknak köszönhetően úgy van kalibrálva, hogy figyelembe vegye és kompenzálja az autó már használt, elnyűtt felfüggesztését. A lengéscsillapító alkatrészei és a szelepelése speciálisan van megtervezve és kialakítva, minden egyes alkalmazásra /autótípusra/. A legideálisabb választás arra, hogy az autó visszaszerezze az eredeti alkatrészek (OE) teljesítményét. Olyan minőséggel lettek megépítve, ami megegyezik, vagy akár felül is múlja az eredeti alkatrészeket. Ez a termék lefedi az autópark egészét a személyautótól, a kisbuszokon át a teherautókig
Gas-A-Just KYB Gas-a Just

Egycsöves lengéscsillapító
Jelentősen növeli a járművek stabilitását, kezelhetőségét. Ideális "tuning" egy ikercsöves (OE) lengéscsillapító helyére Ez a típus tökéletesen alkalmazkodik a átlagos, illetve a sportos vezetési körülményekhez egyaránt.
A közúti járműpark teljes egészén alkalmazható, személyautóktól a teherautókon át, a kisbuszokig.

Akció lezárva!