Polcar minőségi jelölések SZM webshopbanA könnyebb átláthatóság kedvéért a Szakál Metal webshopban mostantól ábrákkal jelöljük a különféle Polcar karosszéria alkatrészek minőségi osztályait!Az alábbi képen a bal oldali oszlopban láthatja ezeket (lásd 2-es keretezést, a képekre kattintva nagyobb méretben is):

Polcar karosszéria alkatrészek SZM webshopban

Magyarázat az ábrákhoz:
 

O - eredeti gyári alkatrész, OE jelölésű logóval + a járműgyártó védjegyével ellátva

Q – eredeti alkatrész OEM / OES logóval ellátva – az eredeti alkatrész beszállítójának védjegyével ellátott alkatrész, megegyezik azzal az alkatrésszel, amellyel a járművet szerelték. OEM (Original Equipment Manufacturer) = gyári alkatrész, OES (Original Equipment Supplier) gyári alaktrész beszállító terméke

PC – utángyártott, helyettesítő termék, gyártástechnológiailag és minőségben megegyezik az eredeti gyári termék minőségével. Ezek a karosszériaelemek és világítótestek bevizsgált alkatrészek, melyek rendelkeznek a következő minősítések egyikével: Centro Zaragoza, Thatcham vagy Tüv Rheinland

PJ / PJB – utángyártott, helyettesítő termék, amely megegyezik a gyári minőséggel. Viszonteladói piacra különösen ajánlott!. Az alkatrész megfelelő minősége a megfelelő, kiválogatott beszállítók által garantált

P – utángyártott, helyettesítő termék, minősége megegyezik azzal, amellyel a járműveket javítjákA gyárival nem feltétlen egyező, de továbbra is minőségi alkatrészek jelölése:
 

ZJ – nem eredeti, ugyanakkor kiváló minőségű alkatrész

Z – egyéb utángyártott alkatrész

 

 

További segítség, hogy az Önök által igényelt minőségre lehet szűkíteni!

Ehhez a legördülő menüből szűkítheti is keresését a különféle minőségi besorolások szerint. Ehhez klikkeljen a „Gyártó” gombra! (1-es számú keretezés)

Természetesen az alkatrészek termék adatlapján a leírásban szereplő betűjelzések felett tartva az egeret, felugró ablakban is el lehet olvasni a szöveges minősítést!
 


Megjegyzés: az eltérő minőségi besorolás adódhat például a különféle gyártási technológiából.
Erre mutatunk most egy példát:

A/A A/A forrasztott alumínium radiátor.
A/P A/P alumínium test, műanyag alsó és felső rész.
A/P mech A/P mech - préselt alumínium test, műanyag alsó és felső részekkel.

 


A Polcar 1986 óta kínálja eredeti és utángyártott alkatrészek széles választékát, karosszériaelemeket és kopó alkatrészeket. A Polcar termékei között megtalálhatók, többek között:

 

  •  karosszéria alkatrészek, díszrácsok, lökhárítók, sárvédők, javító elemek
  •  világítástechnika (fényszórók, hátsó lámpák, prizmák)
  •  vízhűtők, intercoolerek, fűtőradiátorok, klímahűtők, ventilátorok, fűtőventilátorok
  •  sárvédők dobbetétek, motortér burkolatok
  •  visszapillantó-tükrök


 

Reméljük, a mostani fejlesztésünk segíti a minőségi vásárlást ügyfeleinkek!