Hidria izzítógyertyák

Biztosítják a dízelmotorok hatékony beindítását és stabil működését még jóval nulla Celsius fok alatti hőmérsékleten is (–30 ° C-ig).
Használatuk segít csökkenteni az egészségre és a környezetre káros, károsanyag-kibocsátást.

 
Hidria kerámiafejes izzítógyertyák

Hidria kerámiafejes izzítógyertyák

A kerámia vegyületeinek, eltérő elektromos vezetőképességének és nagy ellenállásának köszönhetően a dízelmotorok beindításához használt magas és alacsony feszültségű kerámia izzítógyertyáik extrém hőmérsékleteken is képesek működni - akár 1350 ° C-ig is.

A nagyfeszűltségű izzítógyertyáik, amelyeknek kiválasztott anyagai a hőmérséklet önszabályozást is biztosítják,  5–7 másodpercen belül elérik a maximális hőmérsékletet.

A kisfeszültségű izzítógyertyáikat fejlett kapcsolón keresztül látják el. Ez lehetővé teszi az izzási hőmérséklet szabályozását az akkumulátor feszültségének beállításával. A kisfeszültségű csatlakozó 1000 ° C-os hőmérsékletet 1,4 másodperc alatt éri el.


 

 

Fém izzítógyertyák

A dízelmotorok beindításához fémmelegítőkkel ellátott magas és alacsony feszültségű izzítógyertyáik viszonylag rövid időn belül lehetővé teszik az 1150 ° C hőmérséklet elérését. Ezt egy speciális ellenállásokból készült fűtőelem segítségével érik el, amelyek hermetikusan vannak lezárva egy csőben és kerámiaporral vannak feltöltve.

A nagyfeszültségű izzítógyertyáik, amelyeknek kiválasztott anyagai a hőmérséklet önszabályozását is biztosítják, közvetlenül az akkumulátor feszültségéhez vannak csatlakoztatva. 5–7 másodpercen belül érik el a maximális izzítási hőmérsékletet.

A kisfeszültségű izzítógyertyáikat fejlett kapcsolón keresztül látják el. Ez lehetővé teszi az izzási hőmérséklet szabályozását az akkumulátor feszültségének beállításával. Ezek 3 másodpercen belül érik el a maximális izzítási hőmérsékletet.

Hidria izzítógyertya

 

A Hidria egyike a globális vezető vállalatoknak az autóipari technológiák területén. Innovatív megoldásokat fejleszt és állít elő az egészséges, kellemes és biztonságos élet érdekében. Izzítógyertyáik előállításához a következő technológiákat alkalmazzák: fröccsöntés, szinterezés, tekercselés, kovácsolás, lézerhegesztés, öntés és automatizált összeszerelés. Maguk tervezik és állítják elő gyártósoraikat. Izzítógyertyáik gyári beépítésre kerülnek világszerte ismert személyautó- és kisteherautótípusokba, biztosítva azok egyenletes, minőségi teljesítményét.

A Hidria Bausch 270 alkalmazottat foglalkoztat, ebből ötvenet Gyöngyösön és 220-at Németországban. Az anyavállalat, a Hidria szlovéniai, németországi, magyarországi és kínai érdekeltségeinél együttesen 1800 alkalmazottat foglalkoztat. A fejlesztésnek köszönhetően a magyarországi alkalmazottak száma 2021-ig 70-re emelkedik.

A Hidria Bausch villanymotor álló- és forgórészeket gyárt autóipari beszállítók, valamint kéziszerszámokat, ventillátorokat, szivattyúkat gyártó vállalatok számára. Termékeit 55 országban értékesíti a vállalat, többségében Németországban, Magyarországon és Franciaországban, valamint az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Szlovéniában, illetve az ázsiai és amerikai piacokon.

A Hidria hét évre szóló szerződést kötött a BMW-vel alumínium kormánymű-alkatrészek beszállítására. A termékek a német gyártó hibrid és elektromos modelljeibe Debrecenben épülnek majd be. Az alkatrészek beszállítása 2023-ban kezdődik, a szerződés értelmében a Hidria egészen 2030-ig fog kormánymű-alkatrészeket gyártani a BMW számára. Budapesten a Hidria Bausch német-magyar leányvállalattal van jelen. A budapesti üzem szerszámkészítéssel, stancolással és felületbevonással foglalkozik, elektromotorok forgó- és állórészeit gyártják.

 

Mit kínál a Hidria?

 • A Hidria a gyári beszállításhoz kínált termékeivel azonos termékeket biztosít a pótalkatrész piac számára.
 • A gyári termékeknek megfelelő szűk toleranciával és minősített beszerzési forrásokkal dolgozik.
 • 98%-os modellefedettséget kínál az izzítógyártya szegmensben, ide értve a legújabb gyári kódokat is.


Olyan autógyáraknak szállít be, mint a

 • A Volkswagen csoport számára 2017-től összesen 4 millió db izzítógyertyát szállít (melyekből 1 millió nyomásszenzoros, amely képes az égéstéri nyomás mérésére, másodpercenként 5 méréssel)
 • Renault, Nissan, Dacia – 1.5 D motorok
 • BMW hibrid motorok
 • CITROEN – Jumper, Berlingo, C3 II Picasso, C4 II Picasso, C4 Aircross, C4 Cactus, C5 III, C8, DS3, DS4, DS5, Jumpy
 • PEUGEOT – Boxer, 208, 301, 307, 308, 407, 508, 2008, 3008, 4008, 5008, Expert, Partner
 • FIAT – Ducato, Scudo, Ulysse, Qubo, 500, Panda
 • FORD – 1.4/1.6/2.0/2.2 motorok, B-Max C-Max II, S-Max, Fiesta VI, Focus III, Galaxy, Kuga, Mondeo IV, Transit, Ranger
 • VOLVO – 1.4/1.6/2.0 motorok, C30, S40 II, S60 II, S80 II, V40 II, V50, V60, V70 III


HA ŐK MEGBÍZNAK BENNÜK, ÖN MIÉRT NE TENNÉ?
 


A Hidria izzítógyertyák megvásárolhatók már online webkatalógusunkban!