A Szakál-Metal ON-Line katalógusában a MOOG futóműalkatrészes katalógusának feldolgozásával mód nyílt az ún. "Grafikus kereső" szolgáltatás elindítására. A következőkben erről az exkluzív szolgáltatásról szeretnénk tájékoztatni kedves Partnereinket!

szmgarfikus

 

A szokásos autó, gyártó és modell típus kiválasztás után a Kerékfelfüggesztés / kormányzás termékcsaládon belül található a Grafikus keresés menüpont, melyre kattintva lehet eljutni az új kereső felületre:

szmgarfikus-01-720

 

Ebben a részben a kiválasztott gépjármű futóműalkatrészének interaktív robbantott ábráit láthatjuk, perspektívikus nézetben. Interaktív azért, mert az alaktrészekhez tartozó cikkszámok fölé tolt egér további információkkal képes szolgálni, úgy mint az aktuális raktár készlet, vagy (klikkelés után) magának a beépítésre szánt, keresett alkatrésznek a termék információs adatlapja közvetlen válik elérhetővé, a beépítési jellemzőkkel.

szmgarfikus-02-720

A képen jól látható nyilazott jelölések mutatják, hogy melyik (bal, jobb vagy bármelyik)  oldalra való az alkatrész. A színek funkciójához a segítséget  a jobb felső sarokban látni:

  • Zöld       : a helyi raktárban, azonnal elérhető
  • Kék        : más helyszínről beszerezhető
  • Sárga    : nem elérhető, de alternatív cikkszámok vannak a kereset alkatrészből
  • Magenta: több helyről beszerezhető, érdeklődjön eladóinknál
  • Piros      : csak gyártónál létezik, szálíltási határidőről érdeklődjön kollégáinknál
  • Fekete   : jelen pillanatban -tudomásunk szerint- gyártónál sem elérhető

 

Reménykedünk benne, hogy az exkluzív szolgáltatásunk hamar elnyeri Partnereink tetszését, és jelentős mértékben megkönnyíti a vizuális beazonosítással az alkatrészek gyorsabb kiválasztását!

anim-HU