ENEOS

 
A Szakál-Metal kizárólagos importőre Magyarországon az ENEOS termékeknek, Japán első számú olajgyártójával kötött patrneri szövetsége révén.
ENEOS
 Az ENEOS Japán elsőszámú olaja, piacvezető olajipari vállalatának (JX NIPPON OIL) a terméke.  Kíválóan képviseli az iparágban a világhírű japán műszaki tudást és kreativitást.

 

Az ENEOS a japán járműgyártókkal szoros együttműködésben fejleszti legújabb technológiákat ötvöző termékeit. A japán autógyártók első feltöltési olaja. A korábbi Forma 1-es csapattal, a Honda Racing F1 Team*-mel a világ leggyorsabb laboratóriumában lehetőségük volt a megszerzett ismeretek megfelelő implementálására, a hétköznapi autózás minden igényeit kielégítően. A fejlett technológia segíti a közúti közlekedésben részt vevő autók teljesítményének kiaknázását, nap mint nap.
Ez a kedvező árú és kíváló minőségű olaj a Szakál-Met-Al kizárólagos forgalmazásában már Magyarországon is elérhető!


*  ENEOS a versenysportban: 
2000-ben jelent meg az ENEOS a Forma 1-ben, azóta az olaj szállítója a Honda motoros versenyautóknak. 2005-től lett egyik kiemelt szponzora a B•A•R Honda F1 team-nek, amit később a japán autógyártó Honda felvásárolt és nevezték át Honda F-1 team-nek. 2006-tól a Super Aguri F1 team beszállítója is lett.

     


Az ENEOS az utolsó japán Forma 1-es csapat kivonulása után jelen van tovább több versenysport szakágban Japánban, és az USA-ban. Driftversenyeken és a Super GT szériában (Lexus) egyaránt jellemző, és meghatározó reklámfelülettel rendelkeznek.

Ismerje meg közelebbről az ENEOS termékeket:

Motorolaj:

ENEOS Premium 10W40
ENEOS Premium 20W50
ENEOS Hyper 5W30
ENEOS Hyper 5W40
ENEOS Multi 15W40
ENEOS Ultra 0W20
ENEOS Ultra 0W50
ENEOS Diesel 20W50
ENEOS Plus 15W40

Váltómű olaj:
ENEOS ATFIII
ENEOS Multi 75W90
ENEOS Multi 80W90
 
Hidraulika olaj:
ENEOS Hydraulic 46
 

Megjegyzés:

A Magyarországon forgalomba hozott ENEOS motorolajok Japánból hajón érkeznek Európába, majd a hollandiai kikötőkből lefejtve kerülnek kiszerelés szerinti csomagolásba. A flakonok  kontinensenként eltérő formájúak, más-más az amerikai, az európai és a japán piacra szánt terméké.