AS-PL Sp. z o.o. egy 100%-ban lengyel tőkéjű cég, amely az indítómotor- és a generátor-üzletágban tevékenykedik. A cég 1992-ben jött létre Auto-Starter – Kaszubowska Danuta néven.  A vállalat jelenleg több mint 280 magasan képzett alkalmazottat foglalkoztat, s emellett világszerte alkatrész-nagykereskedőkkel ill. -forgalmazókkal is együttműködik az aftermarket piacon, az alkatrész- valamint a gépjárműtartozék-forgalmazás területén.

AS-PL központ


A vállalat termékkínálata jelenleg több mint 17 000 kereskedelmi tételt tartalmaz. Ez a szám csaknem 250 000 referenciának felel meg, s így széles termékválasztékot biztosít a fogyasztók számára. Kínálatukban eredeti alkatrészek és versenyképes árakon kínált alternatívák egyaránt megtalálhatók. A kínálatuk alkatrészeket ill. részegségeket tartalmaz személygépjárművek, tehergépjárművek, mezőgazdasági gépek, vízi járművek, motorkerékpárok, valamint az ipar számára.

 

AS-PL alkatrészek


A cég termékkínálata három termékvonalra oszlik:

  •  
  • Premium Line  - ezt a termékvonalat elsősorban a világ vezető gyártóitól származó, először összeszerelendő ún. OEM-termékek (Original Equipment Manufacturer) valamint a legalább 80%-ban OE-alkatrészből álló felújított generátorok ill. indítómotorok képezik.
     
  • Standard Line  - az AS márka által garantált, teljesen megbízható indítás.
     
  •  Economy Line - ezt a termékvonalat a kínált termékeknél az optimális ár-minőség arányt kereső Ügyfeleknek javasoljuk.
     

2004-ben a cég termékkínálata az „AS” saját márkával bővült. Ügyfeleik szükségletét, valamint az autóipar folyamatos fejlődését figyelembe véve a cég szolgáltatásait kiterjesztette a generátorok és az indítómotorok felújítására is.
A társaság által kínált termékek szigorú teszteléseknek
vannak alávetve, az összeszerelés, valamint a műszaki paraméterek szempontjából megfelelnek a legmagasabb követelményeknek. Az AS-PL a termékeikre két év garanciát ad. Az AS-PL legfontosabb célja, mely egyben a vállalat küldetése is, a piac aktuális elvárásainak megfelelő, megbízható, a modern technológiák segítségével készült termékek gyártása.
A legmagasabb minőségű berendezések gyártását célzó tevékenységünk eredményeként 2018-ben sor került az ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer bevezetésére. A megszerzett tanúsítvány azt bizonyítja, hogy a szervezet tevékenysége nemcsak a minőségi normáknak felel meg, hanem környezetre gyakorolt hatása is ellenőrzés alatt áll. A társaság kínálatában fellelhető összes generátort és indítómotort speciális gépekkel ellenőrzik, az eredményeket pedig a kínált termékekhez mellékllik.

 

AS-PL


Ügyfeleik igényeit és elvárásait kielégítve létrehoztak egy internetes elektronikus katalógust. Az as-catalog.com címen, valamint a társaság honlapján elérhető online katalógus lehetővé teszi a szükséges alkatrészek egyszerű és gyors keresését.(A társaság környezetvédelmi megfontolásból felhagyott a katalógus nyomtatásával.) Elérhető viszont az AS-PL Catalogue, egy speciális mobilalkalmazás, amely segít a megfelelő alkatrész kiválasztásában. Az alkalmazás a Google Play™ valamint az App Store®. alkalmazásboltban letölthető. Az „AS” márka az AS-PL néven a TecDoc™* katalógusában is megtalálható.

 


Az AS-PL termékei már megtalálhatók a Szakál Metal on-line katalógusában!