A Szakál-Met-Al az árvízkárosultak megsegítésére akciót szervez


  Cégünk országos bolthálózata révén személyes közelségből tapasztalhatta meg az idei árvíz pusztító erejét, nagyságát. Úgy döntöttünk, hogy a bajban próbálunk segíteni! Az általunk felajánlott tartós élelmiszer, tisztító- és fertőtlenítőszer adományaink mellett akciót szervezünk, hogy az önkéntes adakozni vágyók felajánlásaikat a 24H futárszolgálat segítségével a bajba jutottak rendelkezésére bocsáthassák.
 
 

Az adományokat foylamatosan gyűjtjük, azokat közvetlen terítjük a bajba jutottak között a kistérségi hivatalok vezetőinek koordinálása alapján.

 


Jelenlegi adománygyűjtésünk célja: Edelény  (link, új ablakban nyílik)
 
 
 

 
A májusi árvíz elérte Edelényt, a Miskolctól 30 km-re található  Bodva-völgyi várost is. Az elkeserítő napokban az országos televíziókban és sajtóban is nyomon követhettük az árvíz eseményeit, ami nagy károkat okozott a településnek. Az Edelény jelentős részét elárasztó Bódva öt centimétert apadt az éjszaka, azóta óránként egy centiméterrel alacsonyabb a víz szintje, de ez még alig érezhető az elöntött területeken. Baranyi Ferenc, az edelényi városháza szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: az apadás alig észrevehető, a szakemberek a Hernád árvize miatt nagyon lassú apadásra számítanak a Bódván.
Az edelényi árvíz károsultjainak megsegítése
érdekében pénzbeli adományokat küldhetnek a
magánszemélyek és gazdasági társaságok.
Az önkormányzat által nyitott számla száma:
12037805-00113009-02500001

Adományaikat a károsultak nevében is köszönjük!
(Molnár Oszkár, Edelény polgármestere)


Kérünk mindenkit, hogy aki tud segíteni, adományozni, az jelentkezzen! Akár egy üveg ásványvíz, vagy egy kiló cukor is nagy segítség lehet, de ruhát is szívesen fogadunk, hiszen az árvízkárosultaknak arra is nagy szükségük van.


Június 8-tól, azaz keddtől várjuk a felajánlásaikat Budaörsi központunkban.


Fogjunk össze a bajban is!